Ajakfiatalítás

Az évek múlásával az ajkak veszítenek üdeségükből, teltségükből. Ennek legfőbb oka a bőr általános vízvesztése, amit azonban hyaluronsav bejuttatásával ellensúlyozhatunk. Az ajakfiatalítás során sem az ajak formája, sem pedig a mérete nem változik, csupán visszakapja egykori vitalitását.

Art Medic PBL_7752_1_BB_Ajakfiatalitas1-1170x500

Kinek ajánljuk?

  • Aki elégedett ajka méretével, formájával, csupán szeretné visszakapni ajkai üdeségét, egykori frissességét, eredeti szépségét.
  • Aki teltebb, feszesebb ajkakra vágyik.

Mely területeken alkalmazzuk a kezelést? 

  • ajak

Mi történik a terápia során?

Az ajakfiatalítást helyi érzéstelenítésben végezzük. Az érzéstelenítő krém hatására teljesen elzsibbadt ajkakba mikrokanül segítségével, oldalanként egyetlen ponton keresztül, fájdalommentesen juttatjuk be a speciális, hyaluronsav tartalmú hatóanyagot, mely aztán egyenletesen oszlik el az ajkakban. A kezelés után az ajkak láthatóan teltebbek és feszesebbek lesznek.

BŐVEBBEN A SZOLGÁLTATÁSRÓL

Az ajakfiatalítás első lépéseként érzéstelenítő krémet kenünk az ajkak felületére, majd 20-30 perc hatóidő után a krémet alaposan eltávolítjuk. Az érzéstelenített ajkakba oldalanként egy-egy ponton át mikrokanüllel fájdalommentesen juttatjuk be a hyaluronsav tartalmú speciális hatóanyagot.

A természetes öregedési folyamat részeként-ahogy szervezetünk egésze-úgy ajkaink is veszítenek teltségükből, üdeségükből. A hyluronsav azonban kiváló megoldást nyújt ezekben az esetekben, ugyanis nagymolekulájú szerkezetének köszönhetően saját tömegéhez képest ezerszer több vizet képes megkötni, így az ajkak ismét fiatalosak, üdék, feszesek és teltebbek lesznek.

 

Mikor nem ajánljuk?

Az ajakfiatalítás teljesen kockázatmentes. A kezelés során elért esztétikai eredmény megőrzése érdekében 6-8 havonta érdemes a beavatkozást megismételni.

Az érzéstelenítéssel együtt csupán 1 órát vesz igénybe az ajakfiatalítás, mely után a páciens zavartalanul folytathatja a napi tevékenységét.

 

VISSZA
Ajakfiatalítás 1ml anyaggal
120 000 HUF

Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk, hamarosan válaszolunk önnek!

Hívjon minket:

+36 70 415 4466

Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig 09:00-tól 17:00-ig,
Szombat-vasárnap ZÁRVA

Keressen bennünket bizalommal!

Írja meg kérdéseit, kollégáink hamarosan készséggel válaszolnak Önnek.

Megadom a személyes adataimat kapcsolatfelvétel céljából az ART-MEDIC Kft.-nek, mint adatkezelőnek, hogy az alább megadott e-mail címemet vagy telefonszámomat felhasználva megkeressenek és a feltett kérdésekre választ kapjak a hozzájárulásom visszavonásáig.

 Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem.