ArtMedic > Brandl Beatrix > Szolgáltatások > Arcfiatalítás > Plasmage | Vágás nélküli szemhéjplasztika

Plasmage | Vágás nélküli szemhéjplasztika

Az első vágás nélküli, fájdalommentes eljárás kiválóan alkalmazható a megereszkedett bőr megemelésére a felesleges bőr biztonságos és rendkívül hatékony, műtét nélküli eltávolítására.

Art Medic shutterstock_79224898_BB_Plasmage1-1170x500

Kinek ajánljuk?

Bárkinek ajánlott a kezelés, ha akár a korából, akár genetikai adottságokból, vagy egyéb okokból kifolyólag bőre megereszkedett, és feszesebb, tónusosabb hatást szeretne elérni, fájdalom nélkül.

Mely területeken alkalmazzuk a kezelést?

Ezzel az eljárással kezelhetünk szemhéjakon megjelenő elváltozásokat, hegeket, striát, ajkaknál megjelenő ráncokat, szarkalábakat. De a férfiaknál is jelentkező fülkagyló előtti bőrredő eltávolításánál szintén hatékonyan alkalmazható ez az eljárás.

Mi történik a terápia során?

A gép működésének lényege a negyedik halmazállapot, a plazmaállapot felhasználása. Az eljárás alapját a levegőben található gázok mágneses mező segítségével történő ionizálása képezi, ilyenkor a tűelektróda és a bőr felszíne között egy icipici kisülés jön létre. A plasmage kezelés sűrű pontokban vaporizálja a bőrt és ez azonnali összehúzódást eredményez, ezáltal a bőr teltebbé és fiatalossá válik.

BŐVEBBEN A SZOLGÁLTATÁSRÓL

A beavatkozást megelőző konzultáció során a kezelőorvos felméri a kezelni kívánt terület állapotát, az elérni kívánt eredményt, annak megvalósíthatóságát. Ezt követően a kezelendő területet krémmel elzsibbasztjuk. Ezután pontszerűen végighaladva a felületen vágás és vérzés nélkül távolítjuk el a felesleges bőrt. Az kezelés utáni néhány napban duzzanat várható. A gyógyulás során keletkező pörkök várhatón maximum két hét után eltűnnek, utána még 4-6 hétig fényvédő krém használata javasolt, nehogy bepigmentálódjanak a kezelés pontjai.

Mikor nem ajánljuk a kezelést?

A kezelést nem javasoljuk azokban az esetekben, amikor a bőr megereszkedése már olyan mértékű, hogy csak sebészeti eljárással érhető el a kívánt eredmény.

Nem javasolt autoimmun betegségeknél, tumoros betegeknél, valamint fokozott fényérzékenység esetén.

VISSZA
PLASMAGE /PLAZMAKEZELÉS
felső szemhéj plasmage kezelése
120 000 HUF
alsó szemhéj plasmage kezelése
120 000 HUF

Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk, hamarosan válaszolunk önnek!

Keressen bennünket bizalommal!

Írja meg kérdéseit, kollégáink hamarosan készséggel válaszolnak Önnek.


Megadom a személyes adataimat kapcsolatfelvétel céljából az ART-MEDIC Kft.-nek, mint adatkezelőnek, hogy az alább megadott e-mail címemet vagy telefonszámomat felhasználva megkeressenek és a feltett kérdésekre választ kapjak a hozzájárulásom visszavonásáig, amelyet megtehetek elektronikus úton, vagy a ART-MEDIC Kft. postai címére (1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 107.) küldött nyilatkozattal.

 Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem.