ArtMedic > Brandl Beatrix > Szolgáltatások > Arcfiatalítás > Plasmage | Vágás nélküli szemhéjplasztika

Plasmage | Vágás nélküli szemhéjplasztika

Az első vágás nélküli, fájdalommentes eljárás kiválóan alkalmazható a megereszkedett bőr megemelésére a felesleges bőr biztonságos és rendkívül hatékony, műtét nélküli eltávolítására.

Art Medic shutterstock_79224898_BB_Plasmage1-1170x500

Kinek ajánljuk?

Bárkinek ajánlott a kezelés, ha akár a korából, akár genetikai adottságokból, vagy egyéb okokból kifolyólag bőre megereszkedett, és feszesebb, tónusosabb hatást szeretne elérni, fájdalom nélkül.

Mely területeken alkalmazzuk a kezelést?

Ezzel az eljárással kezelhetünk szemhéjakon megjelenő elváltozásokat, hegeket, striát, ajkaknál megjelenő ráncokat, szarkalábakat. De a férfiaknál is jelentkező fülkagyló előtti bőrredő eltávolításánál szintén hatékonyan alkalmazható ez az eljárás.

Mi történik a terápia során?

A gép működésének lényege a negyedik halmazállapot, a plazmaállapot felhasználása. Az eljárás alapját a levegőben található gázok mágneses mező segítségével történő ionizálása képezi, ilyenkor a tűelektróda és a bőr felszíne között egy icipici kisülés jön létre. A plasmage kezelés sűrű pontokban vaporizálja a bőrt és ez azonnali összehúzódást eredményez, ezáltal a bőr teltebbé és fiatalossá válik.

BŐVEBBEN A SZOLGÁLTATÁSRÓL

A beavatkozást megelőző konzultáció során a kezelőorvos felméri a kezelni kívánt terület állapotát, az elérni kívánt eredményt, annak megvalósíthatóságát. Ezt követően a kezelendő területet krémmel elzsibbasztjuk. Ezután pontszerűen végighaladva a felületen vágás és vérzés nélkül távolítjuk el a felesleges bőrt. Az kezelés utáni néhány napban duzzanat várható. A gyógyulás során keletkező pörkök várhatón maximum két hét után eltűnnek, utána még 4-6 hétig fényvédő krém használata javasolt, nehogy bepigmentálódjanak a kezelés pontjai.

Mikor nem ajánljuk a kezelést?

A kezelést nem javasoljuk azokban az esetekben, amikor a bőr megereszkedése már olyan mértékű, hogy csak sebészeti eljárással érhető el a kívánt eredmény.

Nem javasolt autoimmun betegségeknél, tumoros betegeknél, valamint fokozott fényérzékenység esetén.

VISSZA
PLASMAGE /PLAZMAKEZELÉS
felső szemhéj plasmage kezelése
150 000 HUF
alsó szemhéj plasmage kezelése
150 000 HUF

Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk, hamarosan válaszolunk önnek!

Hívjon minket:

+36 70 415 4466

Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig 09:00-tól 17:00-ig,
Szombat-vasárnap ZÁRVA

Keressen bennünket bizalommal!

Írja meg kérdéseit, kollégáink hamarosan készséggel válaszolnak Önnek.

Megadom a személyes adataimat kapcsolatfelvétel céljából az ART-MEDIC Kft.-nek, mint adatkezelőnek, hogy az alább megadott e-mail címemet vagy telefonszámomat felhasználva megkeressenek és a feltett kérdésekre választ kapjak a hozzájárulásom visszavonásáig.

 Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem.