ArtMedic > Brandl Beatrix > Szolgáltatások > Arcfiatalítás > Scarlet RF Bőrfeszesítés

Scarlet RF Bőrfeszesítés

Extra kedvezményes ár!

Már egy kezelés is “bérletes áron” áron érhető el, most 150 000 Ft helyett 120 000 Ft-ért!

A mikrotűkkel kombinált rádiófrekvenciás hatás megújítja és feszesíti a bőrt az arcon, a nyakon, a dekoltázs, a has és a kézfej bőrén. Kiemeli az arc, az áll vonalát, és feszesíti a szemhéjakat is!

Az idő múlásával az ideális „V” arcforma „A” arcformává alakul, a bőr megereszkedik. A ScarLet RF eljárás a 35 éven felülieknél is képes helyreállítani az arcbőrt. Hatására az aknés és egyéb hegek, a pigmentfoltok halványodnak, a tág pórusok, az apróbb felszíni ráncok eltűnnek, a bőr felfrissül. Az arc fiatalosan teltté és ragyogóvá válik, a liftinghatás tartós és látványos!

Art Medic 3_kep-1170x500

Kinek ajánljuk? 

 • aki növelni szeretné a bőr kötőszövetének volumenét
 • akinek még korai lenne a hyaluronsavas feltöltés
 • akinek zsíros az arcbőre, és tágak a pórusai
 • akinek a szemöldöke, szemhéjak környéke feszesítésre szorul
 • akinek a bőrfelszíne nem egyenletes
 • aki szeretné  pigmentfoltjait vagy aknés hegeit halványítani

 

Mely területeken alkalmazzuk?

Az eljárás bőrfeszesítő hatása kitűnő hatásfokkal alkalmazható az

 • arc
 • szemhéj
 • dekoltázs
 • felkar megereszkedett bőr
 • comb
 • hasfal
 • kézfej, köldök és térd környéke

 

Mi történik a terápia során?

A ScarLet RF egyesíti a már ismert frakcionált lézer, a villanófény (IPL), illetve a hagyományos rádiófrekvenciás (RF) eljárások előnyeit, kombinálva a dermaroller kollagén-serkentő hatásával. A mikrotűkkel kombinált rádiófrekvenciás hatás megújítja és feszesíti a bőrt az arcon, nyakon, a dekoltázs, a has és a kézfej bőrén. Kiemeli az arc, az áll vonalát, feszesíti a szemhéjakat is!

BŐVEBBEN A SZOLGÁLTATÁSRÓL

Ez a forradalmian új műszer a lézeres kezelésekhez képest alacsonyabb hőfokon és jobb célzással dolgozik. A mikrotűs kezelésekhez hasonlóan apró tűszúrásokat ejt a bőrön, ez a dermaroller-hatás, és ezekhez járul hozzá a rádiófrekvenciás hatás.

Ennek technológiának köszönhetően a kezelés csupán elenyésző fájdalommal jár. Az RF a bőr legmélyén fejti ki maximális hatását, miközben kíméli a legfelső, látható hámréteget.

Az elektródák közvetítik a bőr kötőszöveti rétegébe a rádiófrekvenciás impulzusokat, ezzel serkentik a fibroblasztokat új kollagénrost és elasztin termelésére. A kollagén a bőrszerkezet szilárdságáért felelős fehérje, az elasztin pedig a bőr rugalmasságát biztosítja.

A ScarLet RF rádiófrekvenciás-mikrotűs rendszer, így mindkét fehérje termelődését stimulálja: a bőr szerkezetét feszesebbé, stabilabbá, rugalmasabbá teszi, ezáltal a ráncok száma és mélysége jól láthatóan csökken. A bőr felszíne egyszínűbbé, egyenletesebbé válik.

Egyedülálló eljárásként kitűnően kontúrozza az arcot, feszesíti a laza szemhéjat, illetve csökkenti a ráncokat az orr-ajak tájékán.

A ScarLet RF eljárás során jelentkező építő folyamatok felgyorsulása miatt a klinikai vizsgálatok a hyaluronsavas feltöltéshez hasonló, bár kisebb volumennövelő hatásról is beszámolnak. A kezelés után a bőr rengeteg szérumot, hidratálókrémet vesz fel, különösen vízigényes, és mindent táplálást befogad.

Ezért találtuk ki a legújabb ScarLet RF 3:1-ben, illetve a ScarLet RF 4:1-ben technológiát. Kihasználva a ScarLet RF hatását, 2–3,5 mm mélyen pici csatornákat nyitunk a bőr mélyebb rétegei felé, közvetlenül a kezelés után fájdalommentesen, külön szúrások nélkül. Ezeken a csatornákon keresztül ultrahanggal juttatjuk be a Hydrobalance terápiás lágy hyaluronsavat, vagy a „Drakula” terápia előkészített, dúsított plazmáját, vagy akár mindkét anyagot a bőrbe. A bőr ilyenkor pillanatok alatt felszívja ezeket a hatóanyagokat, amiket másképp tűszúrással vagy a ScarLet RF eljárásnál egy kicsit kellemetlenebb dermarolleres módszerrel tudnánk csak a bőr mélyebb rétegeibe eljuttatni.

 

Mikor nem ajánljuk?

A kezelést nem ajánljuk azon Páciensek részére:

 • Akik bőre májfoltok kialakulására hajlamos, (hyperpigmentáció)
 • Akik fényérzékenységet okozó gyógyszeres kezelés alatt állnak
 • Akik fertőző bőrbetegségben szenvednek
 • Ha bőrük aktív aknés
 • Állapotosság, szülés után előzetes szakorvosi konzultáció szükséges.

Mellékhatás, szövődmény

A ScarLet RF kezelés szinte fájdalommentes orvos-esztétikai eljárás. A kezelés előtt érzéstelenítő krémet alkalmazunk.

A kezelés után néhány óráig, maximum 1 napig bőrpír és esetleg enyhe duzzanat észlelhető, ez csökkenthető bőrnyugtató hatóanyagokból álló befejező kezeléssel és a végén tápláló, nyugtató maszkkal.

VISSZA
Scarlet RF
arc
150 000 HUF
arc 3 alkalmas bérlet
360 000 HUF
arc és nyak
225 000 HUF
nyak és dekoltázs
150 000 HUF
arc és dekoltázs
225 000 HUF
kézfej vagy térdek kezelése
95 000 HUF
stria kezelés hason vagy combon
150 000 HUF
stria kezelés 4 alkalom
500 000 HUF
teljes comb (1,5-2 óra)
200 000 HUF
teljes comb (1,5-2 óra) 4 alkalmas bérlet
700 000 HUF

Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk, hamarosan válaszolunk önnek!

Hívjon minket:

+36 70 415 4466

Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig 09:00-tól 17:00-ig,
Szombat-vasárnap ZÁRVA

Keressen bennünket bizalommal!

Írja meg kérdéseit, kollégáink hamarosan készséggel válaszolnak Önnek.

Megadom a személyes adataimat kapcsolatfelvétel céljából az ART-MEDIC Kft.-nek, mint adatkezelőnek, hogy az alább megadott e-mail címemet vagy telefonszámomat felhasználva megkeressenek és a feltett kérdésekre választ kapjak a hozzájárulásom visszavonásáig.

 Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem.