ArtMedic > Esztétika > Szolgáltatások > Arcfiatalítás > Arcformálás műtét nélkül | arcszobrászat

Arcformálás műtét nélkül | arcszobrászat

Az arc szépsége, harmóniája, fiatalossága az élet minden területén előnyt jelent nőknél, férfiaknál egyaránt. Az arcfeltöltés, arcformálás igen jó befektetés, hiszen ütőképesebbnek, magabiztosabbnak érezzük magunkat fiatalos megjelenéssel.

A liquid facelift a legkeresettebb esztétikai eljárás, mert nem kell hozzá szike, nincs vágás, és elkerülhető a hosszú lábadozási időt. Az arcszobrászat a ráncfeltöltés módszerén alapszik. Volumenpótlással ragyogó, feszes, fiatalos eredményt érünk el alig 1 óra alatt.

Art Medic PBL_7618_Esztetika_Rosacea1-1170x500

Kinek ajánljuk?

  • aki rövid időn belül, műtéti beavatkozás nélkül fiatalos, feszes arcbőrre vágyik
  • aki szeretne megszabadulni a ráncaitól
  • aki megereszkedettnek látja arcbőrét és fiatalkori arcvonásait szeretné visszaállítani

Mely területeken alkalmazzuk a kezelést?

  • arcon

Mi történik a terápia során?

Az arc szövetei, a zsír, a kötőszöveti rostállomány és a hyaluronsav, ami a vizet megköti, a kor előrehaladtával jelentősen csökken, ezért az eljárás során volumenpótlást végzünk. Tulajdonképpen újra felépítjük a páciens fiatalkori arcformáját a szövetek közé juttatott hyaluronsavval, ami a saját tömegének ezerszeresénél több vizet köt meg. Ez a beavatkozás nemcsak megfeszesíti a bőrt, hanem ki is tölti a hiányzó volument, így állítja helyre az arcformát. A beavatkozás természetes, mert az arc részeit nem szerencsés külön-külön helyrehozni, ugyanis az nem ad egységes, szép eredményt. Ha csak az alsó vagy csak a felső arcot töltjük, akkor látszik a különbség, ezért nem jó megoldás. Az egész eljárás körülbelül egy órát vesz igénybe. Oldalanként két-három pontból mikrokanüllel a teljes arcot meg tudjuk tölteni, ezért nincs hosszú gyógyulási idő, nincs sok szúrt seb. A tompa mikrokanül használatával a kellemetlenség is minimális.

BŐVEBBEN A SZOLGÁLTATÁSRÓL

A műtét nélküli arcformálás során először a teljes arcfelületet lefertőtlenítjük, majd az előzetesen felvitt érzéstelenítő krém eltávolítását követően a ráncfeltöltő anyagot vékony tűvel, vagy a legújabb mikrokanülös technikával az arc különböző pontjaiba juttatjuk, majd lágy kézmozdulatokkal eloszlatjuk. A műtét nélküli arcformálás az érzéstelenítéssel együtt kb. 50 percet vesz igénybe, és csak apró bőrpírral jár, mely azonban sminkkel rögtön elfedhető, így a beavatkozás akár ebédidőben is elvégezhető. A műtét nélküli arcformálás eredménye azonnal látható, és kb. 12-14 hónapon át tartós.

 

VISSZA
Arcformálás
1 ml anyaggal arcformálás hyaluronsavval
110 000 HUF
szemkörnyék
120 000 HUF
középarc
110 000 HUF
alsóarc 2 ml anyaggal
220 000 HUF

Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk, hamarosan válaszolunk önnek!

Hívjon minket:

+36 70 415 4466

Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig 09:00-tól 17:00-ig,
Szombat-vasárnap ZÁRVA

Keressen bennünket bizalommal!

Írja meg kérdéseit, kollégáink hamarosan készséggel válaszolnak Önnek.

Megadom a személyes adataimat kapcsolatfelvétel céljából az ART-MEDIC Kft.-nek, mint adatkezelőnek, hogy az alább megadott e-mail címemet vagy telefonszámomat felhasználva megkeressenek és a feltett kérdésekre választ kapjak a hozzájárulásom visszavonásáig.

 Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem.