ArtMedic > Esztétika > Szolgáltatások > Arcfiatalítás > Dermaroller, mezoroller

Dermaroller, mezoroller

dermaroller kezelés, más néven kollagén indukciós terápia (KIT) egy forradalmian új eljárás, mely feszesebbé, rugalmasabbá teszi a bőrt, kisimítva és eltüntetve a tág pórusokat, ráncokat, hegeket, bőrhibákat. A petyhüdtté vált, megereszkedett bőr a kezeléssel visszanyeri feszességét, rugalmasságát.

Art Medic shutterstock_565403749_Esztetika_Dermaroller-mezoroller1-1170x500

Kinek ajánljuk?

  • aki szeretné eltűntetni bőrproblémáit (hegek, pigmentfoltok, tág pórusú, napkárosodott bőr)
  • aki rugalmatlan, megereszkedett, fakó bőrét fiatalítani feszessé szeretné tenni
  • aki az apróbb ráncokat szeretné eltüntetni és a mélyebb barázdákat csökkentené a bőrén, hogy egyenletesebb bőrfelszíne legyen

Mely területeken alkalmazzuk?

  • arcon
  • nyakon
  • dekoltázson
  • bármely egyéb problémás testterületen.

Mi történik a terápia során?

A dermaroller alkalmazásával serkentjük a bőr kollagén termelését, jelentősen lassítva ezzel a bőr öregedésének folyamatát. A kollagén indukciós kezelést egy kisméretű, tűs hengerrel végezzük, melynek felületén számos apró, 1,5-2 mm hosszú tüske található. Ezek a pici tüskék számos mikrosérülést hoznak létre a kezelt felületen. Ezek a kis sérülések serkentik a bőr természetes regenerációs folyamatát, beindítják a kollagén termelődést a bőr mélyebb rétegeiben, kisimítva ezáltal a kisebb ráncokat, hegeket.

BŐVEBBEN A SZOLGÁLTATÁSRÓL

A kezelendő bőrfelületet krém segítségével elérzéstelenítjük, hogy a kezelés a lehető legkisebb kellemetlenséggel járjon. Ezt követően alaposan megtisztítjuk a bőrt, majd kb. 10-15 perc alatt elvégezzük a dermarolleres kezelést. A több száz orvosi sterilitású, vékony tűvel felszerelt készülékkel mikrosérüléseket ejtünk a bőr felszínén, ennek hatására a szervezet beindítja saját védekező mechanizmusát. A kezelés során terápiás célból különféle hatóanyagok – pl. hyaluronsav, kollagén, homeopátiás hatóanyagok, valamint vitaminok is nagy hatékonysággal juttathatók be a bőrbe.
mezoterápia is eredményesen kombinálható dermaroller kezeléssel.  Ebben az esetben az ún. mezoroller kezelés során a mezoterápiás hatóanyagokat dermaroller segítségével juttatjuk be a bőrbe, ezáltal kombinálhatjuk a két kezelés hatását, és jelentősen fokozhatjuk a bőrszerkezetben lezajló regenerációs folyamatokat.

A beavatkozást követően 1-2 napon át átmeneti bőrpír és gyulladás jelentkezhet, majd erős hámlás indul. A kezelésnek ez a célja, tehát ez nem kóros mellékhatás! Ettől indul be ugyanis a szervezet sebgyógyítási folyamata, melynek során új, rugalmas rostok képződnek.
Már 1 dermaroller kezelés is látványos eredménnyel jár, azonban az adott problémától függően általában 3-6 kezelésre van szükség a kívánt eredmény eléréséhez. Két dermaroller kezelés közt kb. 3 hétnek kell eltelnie.

A kezelést követő napokon már sminkelhető az arcbőr.

Mikor nem ajánljuk?

  • keloidos hegesedés esetén
  • aktív bőrprobléma pl. herpes, pattanás a kezelt területen
  • terhesség ideje alatt
VISSZA
Mezoroller
Mezoroller kezelés hatóanyaggal
75 000 HUF
5 kezelés
290 000 HUF
rollerfej
12 000 HUF
Mezoroller kezelés: bio mezoterápiás anyaggal
70 000 HUF
5 kezelés
280 000 HUF
Mezoroller kezelés hyaluronsavas mezoterápiás anyaggal
120 000 HUF
3 kezelés+rollerfej
300 000 HUF
Dermaroller+ rollerfej
30 000 HUF
TCA+dermaroller
55 000 HUF
+rollerfej
10 000 HUF

Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk, hamarosan válaszolunk önnek!

Hívjon minket:

+36 70 415 4466

Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig 09:00-tól 17:00-ig,
Szombat-vasárnap ZÁRVA

Keressen bennünket bizalommal!

Írja meg kérdéseit, kollégáink hamarosan készséggel válaszolnak Önnek.

Megadom a személyes adataimat kapcsolatfelvétel céljából az ART-MEDIC Kft.-nek, mint adatkezelőnek, hogy az alább megadott e-mail címemet vagy telefonszámomat felhasználva megkeressenek és a feltett kérdésekre választ kapjak a hozzájárulásom visszavonásáig.

 Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem.