ArtMedic > Esztétika > Szolgáltatások > Arcfiatalítás > Felszívódó vékonyszálas kontúrterápia mezoterápiával kombinálva 2:1

Felszívódó vékonyszálas kontúrterápia mezoterápiával kombinálva 2:1

Klinikánk elsőként kezdte el alkalmazni a két forrdalami eljárás hatékony és egyedülálló kombinációját. A bőrbe befűzött biokompatibilis szálak mentén, egyénre szabott hatóanyagkoncentrátumot juttatunk be mezoterápiás eljárással. A steril bioszálak mentén a mikrokeringés jelentősen javul, és az azonnali feszes ragyogó, tónusos bőr az intenzív kollagénrost-képződés miatt hosszú távon garantál eredményt.

Art Medic makeup-1-1170x500

Kinek ajánljuk? 

  • aki hosszú távú eredményre, fiatalos, feszes, rugalmas arcbőrre vágyik
  • aki elmúlt 30 éves és megereszkedett arcbőrére vágásmentes megoldást keres
  • aki gyorsan és fájdalommentesen szeretne arckontúrozást és hatóanyagokkal is intenzíven támogatni szeretné arcbőrét

Mely területeken alkalmazzuk?

  • arc
  • toka-nyak

 Mi történik a terápia során?

Az eljárás során előzetes érzéstelenítés után vékony, kb. 6 hónap alatt biológiailag felszívódó, sebészi fonalhoz hasonló steril szálakat vezetünk a bőr alatti kötőszövetbe egy vékony tű segítségével. A szálak mentén mezoterápiás koktélt juttatunk a mély rétegekbe. Ez a kombináció rendkívül eredményesen alkalmazható a rugalmasságát vesztett bőr javítására, de megelőzésre is ajánljuk, hiszen a bőr textúráján mindig van mit javítani.

A biológiailag lebomló steril szálak azonnal megtámasztják a szöveteket, a hosszú távú liftinghatás 1 hónap után még inkább érzékelhető, amikor a kollagéntermelés beindul a bőrben. A mezoterápia volumenpótló és bőrszerkezet javító hatóanyagaival a kontúrozás és a kezelés egy lépésben, fájdalommentesen érhető el. (homlok, szarkalábak, nevetőránc, marionett ránc, toka, állvonal). A két eljárás összeadódott hatása miatt még markánsabb változást érhetünk el a bőr állagának javításában!

A kezelés nyáron is alkalmazható!

BŐVEBBEN A SZOLGÁLTATÁSRÓL

A beavatkozás után a kezelt terület duzzadt lehet, illetve kissé feszes érzést tapasztalhatunk. A gyorsabb gyógyulás érdekében nagyon fontos a beavatkozás utáni hűtés és a kezelt terület pihentetése.

A beavatkozás teljesen biztonságos. Minimális szúrással nem hagy sebhelyet, fájdalommal nem jár. A felhasznált anyag 100%-ban lebomló bioszál!

VISSZA
FTC szálbehúzás
szemkörnyék
200 000 HUF
teljes arc
380 000 HUF
közép arc
200 000 HUF
alsó arc és álltájék
250 000 HUF
nyak
200 000 HUF
toka
210 000 HUF
a beavatkozáshoz altatás igénybe vétele
100 000 HUF

Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk, hamarosan válaszolunk önnek!

Hívjon minket:

+36 70 415 4466

Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig 09:00-tól 17:00-ig,
Szombat-vasárnap ZÁRVA

Keressen bennünket bizalommal!

Írja meg kérdéseit, kollégáink hamarosan készséggel válaszolnak Önnek.

Megadom a személyes adataimat kapcsolatfelvétel céljából az ART-MEDIC Kft.-nek, mint adatkezelőnek, hogy az alább megadott e-mail címemet vagy telefonszámomat felhasználva megkeressenek és a feltett kérdésekre választ kapjak a hozzájárulásom visszavonásáig.

 Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem.