ArtMedic > Esztétika > Szolgáltatások > Arcfiatalítás > Vékonyszálas kontúrterápia | Bioszálas arcemelés

Vékonyszálas kontúrterápia | Bioszálas arcemelés

Vékonyszálas kontúrterápia, Fine Thread Contour Therapy, FTC

Az arcemelés, a látványos, feszes bőr mindenki számára elérhető. Az eljárás során különböző biokompatibilis szálakat fűzünk be a megereszkedett területekre, amelynek hatására intenzív kollagénrost-képződést érünk el és a mikrokeringés is jelentősen javul. Ezek hatására bőre feszesebb, fiatalosabb, hidratáltabb lesz. Az arcon és más testrészeken is alkalmazható a lógó bőr megemelésére.

Art Medic FTCkęp-1170x500

Kinek ajánljuk? 

  • aki elmúlt 30 éves, nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott eljárás
  • aki hosszú távon fiatalos, feszes, rugalmas arcbőrre vágyik, mert bőre laza szerkezetű, megereszkedett
  • aki gyorsan és fájdalommentesen szeretne arckontúrozást
  • aki fájdalommentes módszert keres bőre megfiatalítására

 

Mely területeken alkalmazzuk?

  • arc
  • toka-nyak
  • felkar
  • has

 

Mi történik a terápia során?

Az eljárás során előzetes érzéstelenítés után vékony, kb. 6 hónap alatt biológiailag felszívódó, sebészi fonalhoz hasonló steril szálakat vezetünk a bőr alatti kötőszövetbe egy vékony tű segítségével. Egyedülálló módon, Klinikánkon bódításban vagy altatásban is végezzük a beavatkozást.

A biológiailag lebomló steril szálak azonnal megtámasztják a szöveteket, a hosszú távú liftinghatás 1 hónap után még inkább érzékelhető, amikor a kollagéntermelés beindul a bőrben. Önmagában és egyéb volumenpótló és rejuvenáló technikákkal együtt is alkalmas az arc különböző területeinek (homlok, szarkalábak, nevetőránc, marionett ránc, toka, állvonal) kezelésére, az arcvonások kontúrozására.

A kezelés nyáron is alkalmazható!

BŐVEBBEN A SZOLGÁLTATÁSRÓL

A legjobb eredmény általában 6. hónapra alakul ki. Az optimális hatás eléréséhez javasolt a beavatkozást a kezelést követő 6. hónap után megismételni. Két beavatkozás esetén az eredmény 12-24 hónapig tartós, a második kezeléstől számítva.

A beavatkozás után a kezelt terület duzzadt lehet, illetve kissé feszes érzést tapasztalhatunk. A gyorsabb gyógyulás érdekében nagyon fontos a beavatkozás utáni hűtés és a kezelt terület pihentetése.
A még hatékonyabb kezelés érdekében az FTC eljárás kombinálható PRP/ Drakula terápiával, kémiai hámlasztással, hyaluronsavas feltöltéssel is.

Érdemes tudni
A szálbehúzás nemcsak az arc fiatalítására szolgálhat, hanem egyéb testrészek feszesítésére is. A testkontúrozás ott nagyon látványos, ahol az életkornak megfelelően a kötőszövet már veszített rugalmasságából, ha szülés után a hasfal nem nyerte vissza eredeti feszességét, vagy ha a felkar bőre megereszkedett, és ezeket az esztétikai problémákat a páciens nem heggel járó műtéttel szeretné orvosolni.

A beavatkozás teljesen biztonságos. Minimális szúrással nem hagy sebhelyet, fájdalommal nem jár. A felhasznált anyag 100%-ban lebomló bioszál!

VISSZA
FTC szálbehúzás
szemkörnyék
200 000 HUF
teljes arc
380 000 HUF
közép arc
200 000 HUF
alsó arc és álltájék
250 000 HUF
nyak
200 000 HUF
toka
210 000 HUF
a beavatkozáshoz altatás igénybe vétele
100 000 HUF

Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk, hamarosan válaszolunk önnek!

Hívjon minket:

+36 70 415 4466

Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig 09:00-tól 17:00-ig,
Szombat-vasárnap ZÁRVA

Keressen bennünket bizalommal!

Írja meg kérdéseit, kollégáink hamarosan készséggel válaszolnak Önnek.

Megadom a személyes adataimat kapcsolatfelvétel céljából az ART-MEDIC Kft.-nek, mint adatkezelőnek, hogy az alább megadott e-mail címemet vagy telefonszámomat felhasználva megkeressenek és a feltett kérdésekre választ kapjak a hozzájárulásom visszavonásáig.

 Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem.