Guna biolifting

A nemrégiben kidolgozott PRM-elmélet (Physological Regulating Medicine – Fiziológiás Szabályzó Gyógyászat) alapján életre hívott kezelések olyan homeopátiás hatóanyagokat juttatnak a szervezetbe, melyek növekedési faktorok, neuropeptidek, hormonok és interleukinok segítségével fejtik ki jótékony hatásukat. A PRM irányelveit követő kezelések során olyan homeopátiás ampullákat alkalmazunk, melyek Magyarországon ugyan újdonságnak számítanak, külföldön mégis több, mint 10 éve sikerrel alkalmazzák őket az esztétikai kezelések során. A forradalmian új Biolifting kezelés is ezeket az alapelveket követő kezelések közé tartozik. Nem a bőr feltöltésével újítja meg és feszesíti a bőrfelszínt, hanem a sejtek revitalizációjával a szervezet önmegújító képességét használja ki természetes módon.

Art Medic PBL_7423-3_pp-1170x500

Kinek ajánljuk?

  • aki természetes fiatalító módszert keres
  • aki szeretné az arcát, tokáját biztonságos módszerrel formálni
  • aki szeretné csökkenteni a ráncait homeopátiás hatóanyagokkal

Mely területeken alkalmazzuk a kezelést?

  • arc
  • nyak
  • dekoltázs
  • toka megemelés
  • mell
  • helyi zsírbontás

Mi történik a terápia során?

A kezelés során a homeopátis hatóanyagot apró tűszúrásokkal a bőr szisztémás pontjaiba juttatjuk, így az immunrendszer működését, valamint a nyirokkeringést, és a bőr természetes regenerációs folyamatait serkentjük.
Hasonlóan a többi, PRM metódust követő kezeléshez, a Biolifting kezelés során is csak a teljesen biztonságos, FDA engedéllyel is rendelkező, 2 ml-es, bio-mezoterápiás hatóanyagokat tartalmazó, homeopátiás ampullákat alkalmazzuk.

BŐVEBBEN A SZOLGÁLTATÁSRÓL

A Biolifting kezelés a helyi zsírbontó hatásának köszönhetően kiválóan alkalmas arc- és tokaformálásra, ezenkívül jelentősen csökkenti a ráncokat, fokozza a bőr tónusát, így mellfeszesítő kezelésként is hatékonyan alkalmazható. A Biolifting és a Bioshaping eljárás során is a hatóanyagot mikrotűs technikával juttatjuk a bőrbe, vagy a bőr alatti zsírszövetbe.
A kívánt eredmény elérése érdekében a Biolifting kezelést kúraszerűen, 8-10 héten át heti egy alkalommal érdemes elvégeztetni, majd az elért eredmény fenntartása érdekében negyedévente kb. 2 alkalommal megismételni.

Mikor nem ajánljuk a kezelést?

A kezelésnek nincs mellékhatása, szövődménye.

VISSZA
BIOLIFT, GUNA biolifting kezelés
kezelés területenként, homeopátiás anyaggal
40 000 HUF
5 kezelés
160 000 HUF
BIOSHAPING, GUNA
1 kezelés
40 000 HUF
5 kezelés
160 000 HUF
Sagoni Melt (nyaki shape) 3 alk.*60000
180 000 HUF
Sagoni Melt (nyaki shape) 5 alk.
270 000 HUF

Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk, hamarosan válaszolunk önnek!

Hívjon minket:

+36 70 415 4466

Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig 09:00-tól 17:00-ig,
Szombat-vasárnap ZÁRVA

Keressen bennünket bizalommal!

Írja meg kérdéseit, kollégáink hamarosan készséggel válaszolnak Önnek.

Megadom a személyes adataimat kapcsolatfelvétel céljából az ART-MEDIC Kft.-nek, mint adatkezelőnek, hogy az alább megadott e-mail címemet vagy telefonszámomat felhasználva megkeressenek és a feltett kérdésekre választ kapjak a hozzájárulásom visszavonásáig.

 Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem.