Hydrobalance

30 perc alatt gyors és látványos megújulást lehet elérni igazi mélyhidratálással. A kezelés azonnali feszesítő hatást nyújt, csökkenti a ráncokat, ragyogóvá, élettel telivé varázsolja a bőrt.

Art Medic 2_kep-1170x500

Kinek ajánljuk?

  •  akinek száraz, dehidratált és fénytelen a bőre
  • aki szeretné felvenni a harcot az apróbb ráncokkal, gyorsan látványos eredményre vágyik
  • akinek fáradt, fakó az arcbőre
  • akinek fénykárosodott a nyáron az arcbőre
  • akinek a dohányzás jelei fellelhetőek az arcán

Mely területeken alkalmazzuk?

  • arc
  • kézfej
  • nyak
  • dekoltázs

Mi történik a terápia során?

Ezzel a kezeléssel egyszerre érhető el, hogy a rostok újratermelődjenek, a bőr feszes legyen és olyan hidratált, mint tinédzserkorban. Már egy kezelés is látványos eredményt nyújt, a javasolt 3 alkalom minimum 1 évre feszessé, bársonyossá és ragyogóvá varázsolja a bőrt.

A kezelendő felületen mikrokanüllel vagy dermarollerrel speciális ránctalanító hatóanyagot juttatunk a bőrbe. A mikrosérüléseken keresztül diszpergált hyaluronsav kerül a bőrfelszín alá, mely úgy működik, mint egy szivacs, minden nedvességet magába szív, így teszi a bőrt hidratálttá, fiatalságtól duzzadóvá.

BŐVEBBEN A SZOLGÁLTATÁSRÓL

A kezelés során a bőr alapos tisztítása és fertőtlenítése után helyi érzéstelenítő krémet viszünk fel az arcra, majd 30-40 perc hatóidő után megkezdjük a kezelést. Apró, vékony tűvel, előre megtervezett pontokon felszívódó, hosszantartó hatású, speciális ránctalanító, vitalizáló anyagot juttatunk a bőrfelszín alá, mikroinjekciós technikával.
A Hydrobalance terápia helyreállítja a fakó, folyadékhiányos, fénykárosodott bőr vízháztartását, így hatásos a ráncok ellen, bársonyossá, fiatalosan rugalmassá varázsolja a bőrt, sőt dermarolleres kezeléssel kiegészítve az aknés hegek ellen is nagyon eredményes terápia. A javasolt, 3 egymást követő kezelés után még a legproblémásabb, ráncos bőr is sima és üde lesz.
A Hydrobalance terápia új megoldást kínál az érzékeny bőrű páciensek számára is. Az apró tűszúrások csak minimális nyomot hagynak a bőrön, ami rövid idő alatt el is tűnik, így a beavatkozás akár egy ebédszünetben is elvégezhető. Igaz, a Hydrobalance terápia eredménye már az első kezelés után látható, mégis kúraszerűen, 20 nap különbséggel, három egymást követő alkalommal szükséges megismételni ahhoz, hogy az elért eredmény egy éven át tartós maradjon.

Mikor nem ajánljuk?
A beavatkozásnak nincs kockázata, de orvosi konzultáció mindenképpen szükséges az eljárás alkalmazása előtt.

VISSZA
Hydrobalance terápia, az arc vízháztartásának helyreállítása
1ml anyaggal teljes arc
120 000 HUF
2 ml anyaggal teljes arc
160 000 HUF

Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk, hamarosan válaszolunk önnek!

Hívjon minket:

+36 70 415 4466

Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig 09:00-tól 17:00-ig,
Szombat-vasárnap ZÁRVA

Keressen bennünket bizalommal!

Írja meg kérdéseit, kollégáink hamarosan készséggel válaszolnak Önnek.

Megadom a személyes adataimat kapcsolatfelvétel céljából az ART-MEDIC Kft.-nek, mint adatkezelőnek, hogy az alább megadott e-mail címemet vagy telefonszámomat felhasználva megkeressenek és a feltett kérdésekre választ kapjak a hozzájárulásom visszavonásáig.

 Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem.