ArtMedic > Esztétika > Szolgáltatások > Arcfiatalítás > Látványos arcfiatalítás -Dermastir Luxury

Látványos arcfiatalítás -Dermastir Luxury

Radikálisan csökkentené az öregedés jeleit? A Dermastir Luxury kollekciója olyan kezelési csomagokat kínál, melyekkel mindez gyorsan, látványosan, hatékonyan és fájdalommentesen valósítható meg.

Ezeket a kozmetikai kezeléseket olyan orvos-esztétikai beavatkozások ihlették, mint a mikrotűs kollagén-indukciós- és a sejtmegújító biorezonanciás eljárások.

Alkalmazásukat követően a bőr simább, feszesebb, homogénebb lesz, kiemelik az arc természetes kontúrját, tonizáló és újraépítő hatással bírnak.

 

A hatóanyagok bejuttatása, a STAMP működése:

Az apró kicsi 24K arany mikrotűkből álló STAMP kezelőfej a bőr öngyógyító mechanizmusát stimulálja. Az apró, mikrotűk kis célzott sérüléseket okoznak az epidermiszben, és azonnal beindul a sejtek közötti kommunikáció, mely elindítja a „sebgyógyulás”, önregeneráció folyamatát. Azonnal életteli teli lesz a fakó, fáradtnak tűnő bőr, a szövetekben beindul a kollagén és elasztin termelődés, illetve aktiválódik a bőrben lévő hyaluronsav termelődése.
Az azonnali eredmény még hosszabban fenntartható kúraszerű alkalmazással (4-5 kezelés), a hámréteg teljes megújulásához egy kezeléssorozat szükséges.
Orvosi tisztaságú steril ampullákat javaslunk a mikrotűs eszközhöz: H53EGF szérum, amely hialuronsav alapú, és 53 hatóanyagot tartalmaz, LIPO, amely a zsírszövetek lebontására szolgál (pl. toka kezelés), White, ami tökéletes választás a pigmentfoltok eltávolításához.

Kinek ajánljuk? 

  • aki feszesebb, simább bőrre vágyik
  • aki szeretne javítani bőre hidratáltságán
  • aki ragyogó, egészséges arcbőrt szeretne

 

Mely területeken alkalmazzuk?

Az eljárás bőrfeszesítő hatása kitűnő hatásfokkal alkalmazható az

  • arc
  • nyak
  • dekoltázs
  • kézfejek

Javasolt hatóanyagkomplex:

Ismét egy új, hatóanyag, mely 53 összetevőjével a bőr sejtjeinek megújulását támogatja. A H53EGF szérum használatával a bőr ragyogó, rugalmas, élettel teli lesz. Látványos eredményként csökkennek a ráncok, hidratált bőrállagot nyújt a 4 féle peptidet, 5 koenzimet, 7 féle ásványi anyagot, 12 féle vitamint, 24 féle aminosavat tartalmazó szérum.

 

Mi történik a terápia során?

A kezelendő bőrfelületet krém segítségével elérzéstelenítjük, hogy a kezelés a lehető legkisebb kellemetlenséggel járjon. Ezt követően alaposan megtisztítjuk a bőrt, majd kb. 30 perc alatt elvégezzük az aranytűs stamp-pel a hatóanyagok bejuttatását. Az apró tűkkel mikrosérüléseket ejtünk a bőr felszínén, ennek hatására a szervezet beindítja saját védekező mechanizmusát. A kezelés során terápiás célból különféle hatóanyagok – pl. H53EGF szérum, Lipo,White) nagy hatékonysággal juttathatók be a bőrbe.
Az ultrahangos kezelés is eredményesen kombinálható dermastir luxury stamp beavatkozással.

A kezelést követően 1-2 napon át átmeneti bőrpír és gyulladás jelentkezhet, .

A kezelést követő napokon már sminkelhető az arcbőr.

Melyek a Dermastir Luxury kezelés előnyei?

  • Gyengédebb, kozmetológiai eljárás
  • az orvos-esztétikai (tűs) beavatkozásokhoz hasonló. látványos eredményeket lehet vele elérni

Kezeléssorozat esetén hosszan fenntartható hatás, de a tartósság természetesen egyénenként változó, mivel sok tényezőtől függ (nem, életkor, bőrtípus, életmód, káros szenvedélyek, kísérő betegségek, napfénykárosodott bőr: túlzott napozás és szolárium használat stb., hogy csak a legfontosabbakat

Art Medic Stamp-and-vials-954x500

Hívjon minket:
+36 70 415 4466

BŐVEBBEN A SZOLGÁLTATÁSRÓL
Dermastir 24K Gold Stamp ALAP kezelés
65 000 HUF
Dermastir 24K Gold Stamp FELTÖLTŐ,SIMÍTÓ kezelés
95 000 HUF
Dermastir 24K Gold Stamp WHITENING kezelés
80 000 HUF

Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk, hamarosan válaszolunk önnek!

Hívjon minket:

+36 70 415 4466

Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig 09:00-tól 17:00-ig,
Szombat-vasárnap ZÁRVA

Keressen bennünket bizalommal!

Írja meg kérdéseit, kollégáink hamarosan készséggel válaszolnak Önnek.

Megadom a személyes adataimat kapcsolatfelvétel céljából az ART-MEDIC Kft.-nek, mint adatkezelőnek, hogy az alább megadott e-mail címemet vagy telefonszámomat felhasználva megkeressenek és a feltett kérdésekre választ kapjak a hozzájárulásom visszavonásáig.

 Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem.