PRP Drakula terápia

A fehérjékben gazdag vérsavó gyógyító és regeneráló hatása már régóta ismert az orvostudományban. A PRP (Platalet Rich Plasma) más néven  S3 terápia (Stimulated Self Serum), MyCells terápia vagy Drakula-terápia –  egyesíti a korábban már számos területen sikerrel alkalmazott vérsavó-terápia és a mezoterápia módszerét. A beavatkozás során a páciens szervezetéből levett vért centrifuga segítségével alkotóelemeire bontjuk, majd az ampullák tetején felgyülemlő, alakos elemektől mentes, tiszta vérsavót fecskendőbe gyűjtjük és értékes vitaminokkal, aminósavakkal dúsítva visszajuttatjuk a páciens bőrébe.

Art Medic shutterstock_340294892_Esztetkia_Drakula1-1170x500

Kinek ajánljuk?

  • aki rugalmasabbá, feszesebbé szeretné tenni bőrét
  • aki hidratáltabb, fiatalosabb arcbőrre vágyik
  • aki a szépüléshez a legtermészetesebb anyagot, a saját vérét választja, így elkerülve bármilyen allergiás reakciót (szövetazonos töltőanyag)
  • aki küzd a hajhullással

Mely területeken alkalmazzuk a kezelést?

  • arcbőr
  • hajas fejbőr

Mi történik a terápia során?

A mezoterápiás anyagot a páciens véréből állítjuk elő. A vérben lévő, regenerálódásért felelős vérlemezkéket egy speciális centrifugával sérülésmentesen tudjuk kinyerni. Ez a dúsított savó növekedési faktorokat tartalmaz, amik új elsztikus kollagénrostokat, valamint új kapillárisokat is képeznek, amitől megújul a bőr vérellátásais, és jobb lesz az oxigenizációja.

BŐVEBBEN A SZOLGÁLTATÁSRÓL

A rövid, alig 10 perces időtartamú PRP terápia kiválóan serkenti a bőr kollagén sejtjeinek regenerációját és növekedését, csökkenti a ráncokat, a hegeket, és simábbá, üdébbé, fiatalosabbá teszi még a száraz, fakó bőrt is.

Amennyiben a páciens nem tud 1-2 napot rászánni arra, hogy az apró tűszúrások nyomai eltűnjenek, úgy dermarolleres kezeléssel is bejuttathatjuk az értékes szérumot a bőrbe. Így a páciens már másnap nyugodtan sminkelheti az arcát, és zavartalanul folytathatja mindennapi tevékenységeit.

A kezelés után 1 hétig nem szabad napra menni, fontos a fényvédelem az esetleges pigmentáció elkerülése érdekében.

Az első kúra során a PRP terápiát fél éven belül háromszor szükséges elvégezni. Ezután az elért eredmény fenntartásához kb. 6 havonta szükséges megismételni a kezelést.

Mikor nem ajánljuk a kezelést?

A kezelés nem ajánlott lázas, tumoros autoimmun betegség vagy terhesség esetén.

VISSZA
PRP terápia, Drakula
arcon
110 000 HUF
bérlet 3 alaklom arcra
300 000 HUF
arcon és nyakon
130 000 HUF
arcon , nyakon és dekoltázson
160 000 HUF

Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk, hamarosan válaszolunk önnek!

Hívjon minket:

+36 70 415 4466

Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig 09:00-tól 17:00-ig,
Szombat-vasárnap ZÁRVA

Keressen bennünket bizalommal!

Írja meg kérdéseit, kollégáink hamarosan készséggel válaszolnak Önnek.

Megadom a személyes adataimat kapcsolatfelvétel céljából az ART-MEDIC Kft.-nek, mint adatkezelőnek, hogy az alább megadott e-mail címemet vagy telefonszámomat felhasználva megkeressenek és a feltett kérdésekre választ kapjak a hozzájárulásom visszavonásáig.

 Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem.