ArtMedic > Esztétika > Szolgáltatások > Arcfiatalítás > Thesera- Arcfeszesítés bőrbe olvadó lifting szálakkal

Thesera- Arcfeszesítés bőrbe olvadó lifting szálakkal

Az öregedéssel járó tünetek közül a bőr megereszkedése, rugalmasságának, tömörségének elvesztése, a ráncok megjelenése az egyik legszembeötlőbb.   A THESERA lifting hatású kezelés segítségével, a megereszkedett bőr feszesebbé válik, az arc vonalai határozottabbak, kontúrosabbak lesznek. A bőr állaga feljavul, a finomabb ráncok kisimulnak, mélyebbek látványosan csökkennek.

A kezelés során használt speciális indukciós szálak stimulálják a bőr kollagén termelődését, újraindítják annak természetes megújulását.

 

Kinek ajánljuk? 

 • akik a kozmetológiai kezeléseken túlmutató eredményeket szeretnének elérni tűszúrás nélkül
 • akik tartanak a tűszúrásokkal és a fájdalommal járó beavatkozásoktól
 • akik 1 órás pihentető kezeléssel látványos eredményt szeretnének elérni 

Mely területeken alkalmazzuk?

Az eljárás bőrfeszesítő hatása kitűnő hatásfokkal alkalmazható az

 • arc
 • nyak
 • dekoltázs

Mi történik a terápia során?

A kezelés a bőr előkészítésével kezdődik, mely során egy hámlasztó habot és egy szérum keverékét viszünk fel a bőrre. Ezek tartalmaznak glikolsavat, szalicilsavat, tejsavat, mégpedig nano kapszulák formájában. Ez a TDN technológia a kapszulák segítségével lehetővé teszik a savak stabil felszívódását. A speciális eljárás során előkészített bőr sokkal hatékonyabban képes befogadni a kezelés további hatóanyagait, illetve a bőrbe olvadó szálakat.

A kollagén indukciós szálak egy külön erre a célra kifejlesztett szérumban oldódnak. A szérum bőrnyugtató hatóanyagokban gazdag, így nyugtató hatással van a hámlasztással előkezelt bőrre. Antioxidáns és bőrkondicionáló összetevői sejtszinten javítják a bőr állapotát, a szérum és a szálak keveréke zselé-szerű kollagénes keverékké alakul, mely a bőrre kenve kellemes érzetet ad. Ezt a bőrre felvitt keveréket egy tápláló maszkkal fedjük be, mely serkenti a vérkeringést és segíti a feszesítő szálak bőrbe jutását. A szérumban feloldott szálak és a vérkeringést serkentő, hidratáló pakolás 30 perc alatt fejti ki hatását, ezután a maszk bejuttatja a szálakat a bőrbe.

A feszesítő maszk hatására a szálak a bőrben szilárd halmazállapotot vesznek fel és stimuláló, illetve lifting hatást fejtenek ki.

A 65 perces kezelés 5 fő lépésből áll:

 1. A bőr előkészítése: arclemosó hab + hámlasztó szérum
 2. A szálak alkalmazása: feszesítő szál + feszesítő szérum
 3. A vérkeringés fokozása Hydra Booster arcpakolással
 4. A bőr feszesítése erős lifting hatással rendelkező géllel
 5. A bőr ápolása: intenzív feszesítő hatással rendelkező ampoule-al

A kezelés célja a bőr saját kollagén termelődésének beindítása.

A kollagénről röviden

A kollagén egy fehérje, mely felel a bőrünk rugalmasságáért és feszességéért, az elasztinnal együtt.  Fiatalkorban a kollagént a szervezetünk maga állítja elő és tárolja is, ezért hamvas, ráncmentes, rugalmas és feszes a fiatal bőr. Ez a folyamat a húszas éveink végére, a harmincas éveink elejére lelassul, így a bőr elkezd veszíteni a feszességéből és rugalmasságából. Ezt a folyamatot a káros külső környezeti tényezők – pl. az UV sugárzás, az egészségtelen életmód, a helytelen táplálkozás, a dohányzás, a stressz- felerősítik, felgyorsítják. Attól függően milyen mértékben érintenek minket ezek a tényezők gyorsabb vagy lassabb tempóban, de mindenképpen folyamatosan romlani fog a bőrünk állapota. Az antioxidáns hatású összetevők segítenek a sejtek védelmében, hogy azok továbbra is fiatalosan tudjanak működni, és minél lassabban öregedjenek. A vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, peptidek mind-mind ugyanazt a célt szolgálják, táplálják a bőrt és támogatják az egészséges működését. A kollagén termelődésének serkentésével elérjük, hogy a bőr azonnal feszeseb, rugalmasabb, a felszíne simább, egészségesebb és ragyogóbb lesz. Minél többet stimuláljuk a kollagén termelődést, annál látványosabb eredményt érhetünk el. Először a finomabb, vízhiány okozta kisebb ráncoktól szabadulhatunk meg, aztán a mélyebb ráncok is kezdenek feltöltődni, halványodni, így az arc egész megjelenése sokkal kipihentebb, fiatalabb képet mutat majd.

Javasolt kezelésszám

A kezeléstől számított 4 héten keresztül a kezelés hatása folyamatosan alakul ki, illetve fokozódik, mivel a kezelés beindítja a bőr saját kollagén termelő folyamatait.

Szükséges kezelések:

2-4 kezelés, a bőr állapotától függően, 2 hetente

Egy alkalommal a teljes arc (beleértve a szemkörnyéki területet) és a nyak kezelhető!

Art Medic Therese_ArtMedic-1000x500

Hívjon minket:
+36 70 415 4466

BŐVEBBEN A SZOLGÁLTATÁSRÓL
Thesera lifting kezelés bőrbe olvadó kollagén szálakkal (alkalmanként)
60 000 HUF

Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk, hamarosan válaszolunk önnek!

Hívjon minket:

+36 70 415 4466

Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig 09:00-tól 17:00-ig,
Szombat-vasárnap ZÁRVA

Keressen bennünket bizalommal!

Írja meg kérdéseit, kollégáink hamarosan készséggel válaszolnak Önnek.

Megadom a személyes adataimat kapcsolatfelvétel céljából az ART-MEDIC Kft.-nek, mint adatkezelőnek, hogy az alább megadott e-mail címemet vagy telefonszámomat felhasználva megkeressenek és a feltett kérdésekre választ kapjak a hozzájárulásom visszavonásáig.

 Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem.