ArtMedic > Esztétika > Szolgáltatások > Testkezelés > Peeling, kémiai hámlasztás

Peeling, kémiai hámlasztás

A hámlasztások, kémiai peelingek alkalmazásával kihasználjuk bőrünk öngyógyító, ön-regeneráló képességét!

Az enyhébb gyümölcssavas peelingektől a nagyon komoly anti-aging hatással bíró fenol peelingekig számos típusa alkalmazhatóvá vált a napi bőrgyógyászati esztétikai gyakorlatban. Gyors, jól kontrollálható kezelések rövid felépülési idővel.

Art Medic peeling-1170x500

Kinek ajánljuk?

  • a terápiás lehetőségek széles spektruma miatt a kémiai hámlasztásra minden korosztálynak szüksége lehet akár önmagában, akár más esztétikai beavatkozással kombinálva
  • mindenkinek ajánljuk, aki szeretné megóvni vagy javítani bőre állagát, lassítani az öregedés jeleit, vagy jeles alkalmakra ragyogóvá, üdévé szeretné varázsolni a bőrét.

Mely területeken alkalmazzuk a kezelést?

  • arc
  • nyak
  • kézfej

Mi történik a terápia során?

Felszínes peelingek

A leggyakrabban használt hatóanyagok az alfa-hidroxi, (AHA), poli-hidroxi savak (PHA) kombinálva egyéb növényi/gyógynövény kivonattal, antioxidáns hatású C-vitaminnal. A hámlasztás eredményeként a bőr tónusa egyenletesebbé válik, az érzékeny bőr védekezőképessége is javul.

A krémek hatóanyagai mélyebben tudják hatásukat kifejteni

Az aknés bőrtünetek javulnak.

A kezelést követő hámlás minimális, alig észrevehető, a napi tevékenységekbe tökéletesen beilleszthető,  akár ebédidőben elvégezhető úgynevezett lunch time peeling kezelésként alkalmazzuk.

Közepesen mély peelingek

Leggyakrabban alkalmazott hatóanyaga a triklór-ecetsav.

A hámlás erőteljesebb, de jól kontrollálható, cserében az eredmények is nagyon látványosak és tartósak.

A hámlasztás eredményeként a legfelső bőrréteg megújulása mellett a kötőszöveti rostok újratermelődése is fokozódik. Kiváló választás lehet napégés vagy gyulladások utáni pigment foltok, hegek, ajak körüli cigarettaráncok, szemkörnyéki szarkalábak, nyak, dekoltázs, kezek anti aging kezelésére.

A peelingek ezen formáit csak orvos végezheti.

A bőrgyógyász feladata a bőrtípus, bőrállapot felmérése, egy fénykárosodott bőrön az egyes elváltozások felismerése, és az ennek megfelelő hatóanyagtartalmú és koncentrációjú peeling kiválasztása.

Egyes esetekben a hámlasztás megkezdése előtt a bőr megfelelő előkészítése szükséges, ez történhet krémekkel, de gyulladásos folyamatok gyógyszeres kezelésére is szükség lehet.

Összetevők: 30 %-át calcium hydroxyl-apatite (CaHA), 70 %-át a vivő anyagként szolgáló carboxy-methylcellulóz gél alkotja. A CaHA-t a modern orvostudomány már különböző szakterületeken évtizedek óta használja.

BŐVEBBEN A SZOLGÁLTATÁSRÓL

A hámlasztás egyes formáinak használata az ókorra nyúlik vissza, ahol a természetes anyagokkal végzett beavatkozás nagy népszerűségnek örvendett.
A közkedvelt esztétikai beavatkozás karrierje mai napig töretlennek mondható.

Fontos!!

Mindeképp figyelembe kell venni azt is, hogy a hámlasztások eredménye akkor garantált, ha a páciens alkalmazza a kezelés után javasolt készítményeket, krémeket, melyek megakadályozzák és megelőzik a probléma ismételt kialakulását. A hámlasztás utáni „új bőr” kifejezetten érzékeny a fénykárosodással szemben, ezért magas faktorszámú fényvédő krémek használata is szükséges. A közepesen mély hámlasztásokat a napfényszegény hónapokban javasoljuk.

Mind a felszíni, mind a közepesen mély hámlasztás egy kezelés sorozat, meghatározott időszakonként végezzük, arcon általában kéthetente, testen a lassabb regeneráció miatt ennél ritkábban. A várt eredmény elérése érdekében a kezelések száma – a hatóanyag savnak megfelelően – 4 vagy több alkalom, melyet az első konzultáció alkalmával egyeztetünk a pácienssel.

VISSZA
KÉMIAI HÁMLASZTÁS
Gyümölcssavas peeling
25 000 HUF
5 kezelés
100 000 HUF
Kémiai peeling
40 000 HUF
4 kezelés
170 000 HUF
Orange peel (MD előkezelő, kezelés, 1 utókezelő szett)
160 000 HUF

Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk, hamarosan válaszolunk önnek!

Hívjon minket:

+36 70 415 4466

Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig 09:00-tól 17:00-ig,
Szombat-vasárnap ZÁRVA

Keressen bennünket bizalommal!

Írja meg kérdéseit, kollégáink hamarosan készséggel válaszolnak Önnek.

Megadom a személyes adataimat kapcsolatfelvétel céljából az ART-MEDIC Kft.-nek, mint adatkezelőnek, hogy az alább megadott e-mail címemet vagy telefonszámomat felhasználva megkeressenek és a feltett kérdésekre választ kapjak a hozzájárulásom visszavonásáig.

 Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem.