Intimlézer

Inkontinencia

Akár természetes szülés után, akár  a menopauza időszakában a nők túlnyomó részét érintik a különböző nőgyógyászati problémák.
Ilyenek lehetnek  a  hüvelyszárazság, hüvelytágulás, inkontinencia, méhsüllyedés.
A vizelet inkontinencia kialakulásának oka lehet a szülés közben a gátizomzat nagy mértékű igénybevétele, a hüvelyt ért tágító hatás, majd az ezt követő  megnyúlás.
A kor előrehaladtával a probléma súlyosbodhat, a tünetek (vizelet-visszatartási nehézségek, “cseppentés” tüsszentés, köhögés vagy nevetés közben, sportolásnál, nehéz súlyok emelésekor, lépcsőzésnél)
felerősödnek.
Mivel a téma ‘kellemetlen’, sokan a kezelés helyett inkább vállalják az emiatt bekövetkező elszigeteltséget. Inkább nem mennek társaságba, csak hogy ne kerüljenek kellemetlen helyzetbe.
A vizelettartási nehézségek,  a hüvelyszárazság, , inkontinencia,  méhsüllyedés számos területen okozatnak gondokat: ilyenek lehetnek az éjszakai vizeleteresztés vagy akár szexuális élet komoly zavarai.
A vastag betétek viselésétől sem az öltözködés, sem a mozgás nem megy a megszokott módon, a nők egyre feszélyezettebbé válhatnak.
Ezek mind-mind orvosolható problémák, amelyeket egyszerűen, gyorsan és hatékonyan tudunk kezelni.

Art Medic PBL_7767_Gyogyaszat_Intimlazer1-1170x500

Hüvelyszűkítés

Az intimlézer-terápia eredményeként  a kezelés során a hüvelyfal újraépül, újra feszessé, rugalmassá válik, a kollagénrost-termelés újra felerősödik.
A hüvelyszűkítő kezelést követően a párok elégedettsége magáért beszélt. Az intim együttlétek örömtelibbé, újra élvezetessé váltak a partnerek számára

Ha már tudja, miért nem működnek a dolgok, és kész arra, hogy tegyen magáért, hogy újra élvezze a mindennapokat, döntésében segítjük Önt!
Az intim szépség és egészség megőrzésére kifejlesztett lézer terápiás kezelés könnyen,egyszerűen visszafordíthatja  a kellemetlen folyamatokat.
Műtéti beavatkozás, hosszas kórházi kezelés nélkül, hozzáértő szakemberek közreműködésével tudunk Önnek segíteni magabiztossága visszanyerésében, hogy  újra megélhesse az élet örömeit minden téren.
Ne érezze, hogy egyedül van a gondjával, sokan szenvednek ezektől a tünetektől!
Szakorvosaink a lehető legtermészetesebben fognak Önnek segíteni.
Jelentkezzen konzultációnkra bizalommal!

BŐVEBBEN A SZOLGÁLTATÁSRÓL
Két kezeléses kúra
2 × 220 000

Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk, hamarosan válaszolunk önnek!

Keressen bennünket bizalommal!

Írja meg kérdéseit, kollégáink hamarosan készséggel válaszolnak Önnek.


Megadom a személyes adataimat kapcsolatfelvétel céljából az ART-MEDIC Kft.-nek, mint adatkezelőnek, hogy az alább megadott e-mail címemet vagy telefonszámomat felhasználva megkeressenek és a feltett kérdésekre választ kapjak a hozzájárulásom visszavonásáig, amelyet megtehetek elektronikus úton, vagy a ART-MEDIC Kft. postai címére (1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 107.) küldött nyilatkozattal.

 Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem.