Kinek ajánljuk?

  • Aki elégedett ajka méretével, formájával, csupán szeretné visszakapni ajkai üdeségét, egykori frissességét, eredeti szépségét.
  • Aki teltebb, feszesebb ajkakra vágyik.

Mi történik a terápia során?

Az ajakfiatalítást helyi érzéstelenítésben végezzük. Az érzéstelenítő krém hatására teljesen elzsibbadt ajkakba mikrokanül segítségével, oldalanként egyetlen ponton keresztül, fájdalommentesen juttatjuk be a speciális, hyaluronsav tartalmú hatóanyagot, mely aztán egyenletesen oszlik el az ajkakban. A kezelés után az ajkak láthatóan teltebbek és feszesebbek lesznek.

Az ajakfiatalítás első lépéseként érzéstelenítő krémet kenünk az ajkak felületére, majd 20-30 perc hatóidő után a krémet alaposan eltávolítjuk. Az érzéstelenített ajkakba oldalanként egy-egy ponton át mikrokanüllel fájdalommentesen juttatjuk be a hyaluronsav tartalmú speciális hatóanyagot.

A természetes öregedési folyamat részeként-ahogy szervezetünk egésze-úgy ajkaink is veszítenek teltségükből, üdeségükből. A hyluronsav azonban kiváló megoldást nyújt ezekben az esetekben, ugyanis nagymolekulájú szerkezetének köszönhetően saját tömegéhez képest ezerszer több vizet képes megkötni, így az ajkak ismét fiatalosak, üdék, feszesek és teltebbek lesznek.

Az érzéstelenítéssel együtt csupán 1 órát vesz igénybe az ajakfiatalítás, mely után a páciens zavartalanul folytathatja a napi tevékenységét.