Kinek ajánljuk?

Bárkinek ajánlott a kezelés, ha akár a korából, akár genetikai adottságokból, vagy egyéb okokból kifolyólag bőre megereszkedett, és feszesebb, tónusosabb hatást szeretne elérni, fájdalom nélkül.

Mely területeken alkalmazzuk a kezelést?

Ezzel az eljárással kezelhetünk szemhéjakon megjelenő elváltozásokat, hegeket, striát, ajkaknál megjelenő ráncokat, szarkalábakat. De a férfiaknál is jelentkező fülkagyló előtti bőrredő eltávolításánál szintén hatékonyan alkalmazható ez az eljárás.

Mi történik a terápia során?

A gép működésének lényege a negyedik halmazállapot, a plazmaállapot felhasználása. Az eljárás alapját a levegőben található gázok mágneses mező segítségével történő ionizálása képezi, ilyenkor a tűelektróda és a bőr felszíne között egy icipici kisülés jön létre. A plasmage kezelés sűrű pontokban vaporizálja a bőrt és ez azonnali összehúzódást eredményez, ezáltal a bőr teltebbé és fiatalossá válik.

A beavatkozást megelőző konzultáció során a kezelőorvos felméri a kezelni kívánt terület állapotát, az elérni kívánt eredményt, annak megvalósíthatóságát. Ezt követően a kezelendő területet krémmel elzsibbasztjuk. Ezután pontszerűen végighaladva a felületen vágás és vérzés nélkül távolítjuk el a felesleges bőrt. Az kezelés utáni néhány napban duzzanat várható. A gyógyulás során keletkező pörkök várhatón maximum két hét után eltűnnek, utána még 4-6 hétig fényvédő krém használata javasolt, nehogy bepigmentálódjanak a kezelés pontjai.

Mikor nem ajánljuk a kezelést?

A kezelést nem javasoljuk azokban az esetekben, amikor a bőr megereszkedése már olyan mértékű, hogy csak sebészeti eljárással érhető el a kívánt eredmény.

Nem javasolt autoimmun betegségeknél, tumoros betegeknél, valamint fokozott fényérzékenység esetén.