Plasmage | Vágás nélküli szemhéjplasztika

Az első vágás nélküli szemhéjplasztika, fájdalommentes eljárás kiválóan alkalmazható a megereszkedett bőr megemelésére a felesleges bőr biztonságos és rendkívül hatékony, műtét nélküli eltávolítására. Más területeken is kiválóan alkalmazható, mint az ajaknál lévő ráncoknál, vagy a fülkagyló előtti bőrredőknél.

Kinek ajánljuk?

Bárkinek ajánlott a kezelés, ha akár a korából, akár genetikai adottságokból, vagy egyéb okokból kifolyólag bőre megereszkedett, és feszesebb, tónusosabb hatást szeretne elérni, fájdalom nélkül.

Mely területeken alkalmazzuk a kezelést?

Ezzel az eljárással kezelhetünk szemhéjakon megjelenő elváltozásokat, hegeket, striát, ajkaknál megjelenő ráncokat, szarkalábakat. De a férfiaknál is jelentkező fülkagyló előtti bőrredő eltávolításánál szintén hatékonyan alkalmazható ez az eljárás.

Mi történik a terápia során?

A gép működésének lényege a negyedik halmazállapot, a plazmaállapot felhasználása. Az eljárás alapját a levegőben található gázok mágneses mező segítségével történő ionizálása képezi, ilyenkor a tűelektróda és a bőr felszíne között egy icipici kisülés jön létre. A plasmage kezelés sűrű pontokban vaporizálja a bőrt és ez azonnali összehúzódást eredményez, ezáltal a bőr teltebbé és fiatalossá válik.

A vágás nélküli szemhéjplasztika beavatkozást megelőző konzultáció során a kezelőorvos felméri a kezelni kívánt terület állapotát, az elérni kívánt eredményt, annak megvalósíthatóságát. Ezt követően a kezelendő területet krémmel elzsibbasztjuk. Ezután pontszerűen végighaladva a felületen vágás és vérzés nélkül távolítjuk el a felesleges bőrt. Az kezelés utáni néhány napban duzzanat várható. A gyógyulás során keletkező pörkök várhatón maximum két hét után eltűnnek, utána még 4-6 hétig fényvédő krém használata javasolt, nehogy bepigmentálódjanak a kezelés pontjai.

Mikor nem ajánljuk a kezelést?

A kezelést nem javasoljuk azokban az esetekben, amikor a bőr megereszkedése már olyan mértékű, hogy csak sebészeti eljárással érhető el a kívánt eredmény.

Nem javasolt autoimmun betegségeknél, tumoros betegeknél, valamint fokozott fényérzékenység esetén.

PLASMAGE /PLAZMAKEZELÉS vágás nélküli szemhéjplasztika
Dr. Brandl Beatrix árjegyzéke
felső szemhéj 150 000 HUF
alsó szemhéj 150 000 HUF
Dr. Altmayer Anita árjegyzéke
alsó szemhéj 150 000 HUF
felső szemhéj 150 000 HUF
alsó és felső szemhéj együtt 200 000 HUF
ismétlő kezelés 100 000 HUF
fibrómák eltávolítása plasmage kezeléssel 1-5 db 50 000 HUF
fibrómák eltávolítása plasmage kezeléssel 6-10 db 70 000 HUF
fibrómák eltávolítása plasmage kezeléssel 11-20 db 90 000 HUF
  • Hívjon minket: +36 70 415 4466
  • Nyitvatartás: Hétfőtől-péntekig 09:00-tól 17:00-ig,
    Szombat-vasárnap ZÁRVA

Keressen bennünket bizalommal!

Írja meg kérdéseit, kollégáink hamarosan készséggel válaszolnak Önnek.