A CO2 lézerrel végzett, ún. frakcionális lézerkezelés a hagyományos, teljes bőrfelületet elpárologtató, úgynevezett ablatív lézerkezelések modern, kíméletes változata, amelynek hatása azok hatékonyságával vetekszik.

A kezelés előnye, hogy sokkal kevesebb a lehetséges mellékhatás, és a gyógyulási idő is rövidebb és kellemesebb a hagyományos lézeres beavatkozásokhoz képest.

Próbálja ki a lézeres arckezelést, ha

  • bőre túlzott napsugárzás hatására károsodott
  • el szeretné eltüntetni bőréről az öregkori pigmentációt, hiperpigmentációt
  • eltűntetné a finom ráncokat és csökkentené a mélyebb ráncokat
  •  megszabadulna az aknés hegektől, striáktól
  • a nyakán, dekoltázsán, kézfején fiatalítani szeretné a bőrt
  • bőrmegújítást és feszesítést szeretne egy lépésben

A klinikánkon található gép egy lézer és egy szkenner ötvözete, amely a lézerfényt célzottan, a bőr kezelést igénylő felületére irányítja. A lézerfény ennek megfelelően lyukakat üt a bőrbe, a szkenner által megállapított négyzethálónak megfelelően. A vékony lézersugarak a hám alatti kötőszövetbe leérve, ott steril gyulladást és a kötőszövet aktivizálódását, új kollagén- és elasztikus rostok képződését okozzák, a bőrfelszín megújulásához vezetve. Ezzel az eljárással a bőr nagy része érintetlen marad, így a mesterségesen kialakított hámhiányok gyorsan és kíméletesen gyógyulnak.

A frakcionális lézerkezelés megoldás a bőrfiatalításban, a bőr felületmegújításában, csökkenti és egyes esetekben teljesen megszünteti a finom ráncokat, a mélyebb ráncokat javítja, korrigálja a nap által okozott károkat, az öregkori pigmentációt, az aknés hegeket és a hiperpigmentációt, testen a striákat.

Az abszolút hatás érdekében érdemes a kezelést kb. 4–8 hetes időközönként ismételni. A kezelések száma 1–5 alkalom lehet, egyéntől függően.

Az első ingyenes konzultáció alkalmával lézerspecialista orvosunk megvizsgálja bőre állapotát, és ez alapján elkészíti az Ön személyre szabott kezelési tervét.