PROFHILO® – Hyaluronsav a legjobb formában

Profhilo nem egyszerűen egy új töltőanyag, hanem olyan hyarulonsav, mely nagyszerűen terül el a bőrben, újramodellezve az arcot és serkentve a kollagén és az elasztántermelést.

A Profhilo eljárás segít megőrizni az arc vitalitását, rugalmasságát és fiatalságát, megtartva eredeti vonásainkat.

A non -invazív beavatkozás során 5 bio-esztétikai pontba juttatva az intelligens töltőanyag a lehető legtermészetesebb módon oszlik el a bőrben, így teljesen elkerülhető a túltöltés. Ez a speciálisan kifejlesztett injektálási technika csökkenti a fájdalmat, a felépülési időt és a kezelések számát. A biokompatibilis anyag beépül a szövetbe, ahol helyreállítja a bőrben természetesen jelen lévő hialuronsav szintjét.

Az eredmény nem egy új arc, hanem a saját legjobb verziónk: vibráló, egészséges, feltöltött arc, megemelt kontúrok, a hatás ráadásul hosszan tartó, akár egy évig is megőrizhetjük ezt az állapotot. Ugyan új eljárás, de már több, mint félmillió elégedett páciens bizonyítja hatékonyságát. A klinikai adatok igazolják a bőr textúrájának, rugalmasságának és hidratálásának javulását, az azonnali feszesítő hatás mellett. Arcfiatalítás a legmodernebb hatóanyaggal.

Kinek ajánljuk?

  • akik saját természetes vonásaikat szeretnék visszakapni, önmaguk legjobb formáját
  • akik hidratált, rugalmas, feszes bőrre vágynak
  • akik rövid, gyors kezeléssel látványos eredményt szeretnének elérni 

Mi történik a terápia során?

Az arc mindkét oldalán 5 úgynevezett bio-esztétikai ponton keresztül juttatjuk be a töltőanyagot, melyeken keresztül egyenletesen, természetesen eloszlik a magas hyaluronsav koncentrátummal rendelkező hatóanyag.

A PROFHILO újramodellezi az arcot, serkentve a kollagén és az elasztántermelést. A látványos feszesítő hatás mellett az arc hidratálttá és rugalmassá válik.

Javasolt kezelésszám

1 hónap különbséggel 2 kezelés

Áraink
Alkalom/2ml töltőanyag 110 000 HUF

ELLE Magazin

“A Profhilo nem egyszerűen egy új töltőanyag, hanem olyan hiarulonsav, mely nagyszerűen terül el a bőrben, újramodellezeve az arcot és serkentve a kollagén és elasztántermelést- mondja Dr Brandl Beatrix, az Art Medic klinika orvosa. A biokompatibilis anyag beépül a szövetbe, ahol helyreállítja a bőrben természetesen jelen lévő hialuronsav szintjét.”

  • Hívjon minket: +36 70 415 4466
  • Nyitvatartás: Hétfőtől-péntekig 09:00-tól 17:00-ig,
    Szombat-vasárnap ZÁRVA

Keressen bennünket bizalommal!

Írja meg kérdéseit, kollégáink hamarosan készséggel válaszolnak Önnek.