Nucleofill Antiaging kezelés

A Nucleofill egy innovatív anti-aging termék, aktív polinukleotid alapú biostimulátor, amelyet kifejezetten a bőr megújítására és bio-restrukturálására fejlesztettek ki. Alkalmazásával a bőr mélyhidratáltságot és feszességet kap jelentős és tartós fiatalító hatása rendkívül látványos.

A biostimulációs gélek új termékcsaládja, melynek alapját a természetes, nagy viszkozitású polinukleotidok jelentik, a bőr fiatalításának és védelmének érdekében.
Biokémiai tulajdonságainak köszönhetően a NucleoFill javítja a bőr rugalmasságát, hatékony az öregedésgátló kezelésekben, mint például a ráncok megelőzésében, a bőrfeszesség és a tónusos szerkezet visszaállításában. Erős hidratáló képességgel rendelkezik úgynevezett elektrosztatikus „szivacsként” hat, így garantálja a bőr állapotának és szerkezetének eredményes javítását.

A kezeléseket kúraszerűen érdemes alkalmazni, ez 3-4 kezelést jelent, a bőr állapotától függően.

Miben más?

A NUCLEOFILL nem töltőanyag, különbözik a hialuronsavas kezelésektől. A NUCLEOFILL egy restrukturáló biostimuláló gél, amelyről kimutatták, hogy kíméletes módon igazán jó eredményeket ér el. Stimulálja a bőr kollagénrostjait, a sejtek specifikus receptorait.

Bevezető áraink
Kezelés 90 000 HUF
  • Hívjon minket: +36 70 415 4466
  • Nyitvatartás: Hétfőtől-péntekig 09:00-tól 17:00-ig,
    Szombat-vasárnap ZÁRVA

Keressen bennünket bizalommal!

Írja meg kérdéseit, kollégáink hamarosan készséggel válaszolnak Önnek.