Radiesse | Arctöltés

A Radiesse kezelésnek köszönhetően azonnali arcformázást és liftinghatást érhetünk el úgy, hogy a két komponensű, 100%-ban lebomló töltőanyag a saját kollagéntermelést is stimulálja.

Az arcfeltöltés eredménye feszesebb kontúrok, telt, természetes, fiatalos arc néhány percen belül az egyik legbiztonságosabb töltőanyaggal!

A Radiessel először a töltőhatás érvényesül, majd a betöltött gél helyét az újonnan képződött kollagén veszi át.

Más töltőanyagokhoz képest az azonnal látható ráncfeltöltő anyag térfogatpótló, enyhe emelő hatású bőrfeszesítést ér el. A teljesen biztonságos, bio-degradabilis vivőanyag gél teljesen lebomlik, de a beadás helyén a CaHA részecskék sokkal hosszabb ideig ott maradnak. A Radiesse kezelés hatására a szövetekben új kollagén rostok képződnek, így az eredmény hosszú távon tartós marad. Tökéletesen alkalmazható mélyebb ráncokra, arcemelésre és kontúrozásra. A kézfej és a nyak fiatalítására is kiváló.

A kezelés eredménye átlagosan 12 hónapig tart, de a páciensek mintegy egyharmadában hosszabb, 16-18 hónapos időtartamot tapasztaltak. A tartósságot nem lehetséges előre pontosan meghatározni.

  • aki azonnal, biztonságosan, hatékonyan csökkenti szeretné a közepes mélységű és mély ráncait
  • aki minőségi hosszú távú javulást szeretne elérni a lifting és feszesítő hatás mellett, hogy ne legyen beesett, megereszkedett a bőr az arcán, nyakán
  • aki természetes, biztonságos és hosszú távú eredményre vágyik

Éveket fiatalodott a RADIESSE kezeléssel

Megnézem

Megújulás

A Radiesse kezelésnek köszönhetően azonnali arcformázást és liftinghatást érhetünk el úgy, hogy a két komponensű, 100%-ban lebomló töltőanyag a saját kollagéntermelést is stimulálja.

Radiesse feltöltés
1 ampulla 1,5 ml
teljes arc feltöltése 1 ampullával 150 000 HUF
teljes arc feltöltése 2 ampullával 280 000 HUF
középarc feltöltése 1 ampullával 150 000 HUF
alsóarc feltöltése 1 ampullával 150 000 HUF
  • Hívjon minket: +36 70 415 4466
  • Nyitvatartás: Hétfőtől-péntekig 09:00-tól 17:00-ig,
    Szombat-vasárnap ZÁRVA

Keressen bennünket bizalommal!

Írja meg kérdéseit, kollégáink hamarosan készséggel válaszolnak Önnek.