ArtMedic > Brandl Beatrix > Szolgáltatások > Arcformálás > Arcformálás műtét nélkül, arcszobrászat

Arcformálás műtét nélkül, arcszobrászat

Az arc szépsége, harmóniája, fiatalossága az élet minden területén előnyt jelent nőknél, férfiaknál egyaránt. Igen jó befektetés, hiszen ütőképesebbnek, magabiztosabbnak érezzük magunkat fiatalos megjelenéssel.

A liquid facelift a legkeresettebb esztétikai eljárás, mert nem kell hozzá szike, nincs vágás, és elkerülhető a hosszú lábadozási időt. Az arcszobrászat a ráncfeltöltés módszerén alapszik. Volumenpótlással ragyogó, feszes, fiatalos eredményt érünk el alig 1 óra alatt.

Előtte-Utána

 

Art Medic PBL_7930_BB_Arcformalas_mutet_nelkul1-1170x500

Kinek ajánljuk?

  • aki rövid időn belül, műtéti beavatkozás nélkül fiatalos, feszes arcbőrre vágyik
  • aki szeretne megszabadulni a ráncaitól
  • aki megereszkedettnek látja arcbőrét és fiatalkori arcvonásait szeretné visszaállítani

Mely területeken alkalmazzuk a kezelést?

  • arcon

Mi történik a terápia során?

Az arc szövetei, a zsír, a kötőszöveti rostállomány és a hyaluronsav, ami a vizet megköti, a kor előrehaladtával jelentősen csökken, ezért az eljárás során volumenpótlást végzünk. Tulajdonképpen újra felépítjük a páciens fiatalkori arcformáját a szövetek közé juttatott hyaluronsavval, ami a saját tömegének ezerszeresénél több vizet köt meg. Ez a beavatkozás nemcsak megfeszesíti a bőrt, hanem ki is tölti a hiányzó volument, így állítja helyre az arcformát. A beavatkozás természetes, mert az arc részeit nem szerencsés külön-külön helyrehozni, ugyanis az nem ad egységes, szép eredményt. Ha csak az alsó vagy csak a felső arcot töltjük, akkor látszik a különbség, ezért nem jó megoldás. Az egész eljárás körülbelül egy órát vesz igénybe. Oldalanként két-három pontból mikrokanüllel a teljes arcot meg tudjuk tölteni, ezért nincs hosszú gyógyulási idő, nincs sok szúrt seb. A tompa mikrokanül használatával a kellemetlenség is minimális.

BŐVEBBEN A SZOLGÁLTATÁSRÓL

A műtét nélküli arcformálás során először a teljes arcfelületet lefertőtlenítjük, majd az előzetesen felvitt érzéstelenítő krém eltávolítását követően a ráncfeltöltő anyagot vékony tűvel, vagy a legújabb mikrokanülös technikával az arc különböző pontjaiba juttatjuk, majd lágy kézmozdulatokkal eloszlatjuk. A műtét nélküli arcformálás az érzéstelenítéssel együtt kb. 50 percet vesz igénybe, és csak apró bőrpírral jár, mely azonban sminkkel rögtön elfedhető, így a beavatkozás akár ebédidőben is elvégezhető. A műtét nélküli arcformálás eredménye azonnal látható, és kb. 12-14 hónapon át tartós.

 

VISSZA
Arcformálás
1 ml anyaggal arcformálás hyaluronsavval
110 000 HUF
szemkörnyék
120 000 HUF
középarc
110 000 HUF
alsóarc 2 ml anyaggal
220 000 HUF

  

Középarc emelése                         Marionette redő feltöltése

   

Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk, hamarosan válaszolunk önnek!

Hívjon minket:

+36 70 415 4466

Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig 09:00-tól 17:00-ig,
Szombat-vasárnap ZÁRVA

Keressen bennünket bizalommal!

Írja meg kérdéseit, kollégáink hamarosan készséggel válaszolnak Önnek.

Megadom a személyes adataimat kapcsolatfelvétel céljából az ART-MEDIC Kft.-nek, mint adatkezelőnek, hogy az alább megadott e-mail címemet vagy telefonszámomat felhasználva megkeressenek és a feltett kérdésekre választ kapjak a hozzájárulásom visszavonásáig.

 Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem.