Dermastir Luxury

Radikálisan csökkentené az öregedés jeleit? A Dermastir Luxury kollekciója olyan kezelési csomagokat kínál, melyekkel mindez gyorsan, látványosan, hatékonyan és fájdalommentesen valósítható meg.

Ezeket a kozmetikai kezeléseket olyan orvos-esztétikai beavatkozások ihlették, mint a mikrotűs kollagén-indukciós- és a sejtmegújító biorezonanciás eljárások.

Alkalmazásukat követően a bőr simább, feszesebb, homogénebb lesz, kiemelik az arc természetes kontúrját, tonizáló és újraépítő hatással bírnak.

A hatóanyagok bejuttatása, a STAMP működése:

Az apró kicsi 24K arany mikrotűkből álló STAMP kezelőfej a bőr öngyógyító mechanizmusát stimulálja. Az apró, mikrotűk kis célzott sérüléseket okoznak az epidermiszben, és azonnal beindul a sejtek közötti kommunikáció, mely elindítja a „sebgyógyulás”, önregeneráció folyamatát. Azonnal életteli teli lesz a fakó, fáradtnak tűnő bőr, a szövetekben beindul a kollagén és elasztin termelődés, illetve aktiválódik a bőrben lévő hyaluronsav termelődése.
Az azonnali eredmény még hosszabban fenntartható kúraszerű alkalmazással (4-5 kezelés), a hámréteg teljes megújulásához egy kezeléssorozat szükséges.
Orvosi tisztaságú steril ampullákat javaslunk a mikrotűs eszközhöz: H53EGF szérum, amely hialuronsav alapú, és 53 hatóanyagot tartalmaz, LIPO, amely a zsírszövetek lebontására szolgál (pl. toka kezelés), White, ami tökéletes választás a pigmentfoltok eltávolításához.

Kinek ajánljuk? 

  • aki feszesebb, simább bőrre vágyik
  • aki szeretne javítani bőre hidratáltságán
  • aki ragyogó, egészséges arcbőrt szeretne

Melyek a Dermastir Luxury kezelés előnyei?

  • Gyengédebb, kozmetológiai eljárás
  • az orvos-esztétikai (tűs) beavatkozásokhoz hasonló, látványos eredményeket lehet vele elérni

Hatóanyag az Ön bőrének megfelelő kombinációban

Ismét egy új, hatóanyag, mely 53 összetevőjével a bőr sejtjeinek megújulását támogatja. A H53EGF szérum használatával a bőr ragyogó, rugalmas, élettel teli lesz. Látványos eredményként csökkennek a ráncok, hidratált bőrállagot nyújt a 4 féle peptidet, 5 koenzimet, 7 féle ásványi anyagot, 12 féle vitamint, 24 féle aminosavat tartalmazó szérum.

Áraink
Dermastir 24K Gold Stamp ALAP kezelés 65 000 HUF
Dermastir 24K Gold Stamp FELTÖLTŐ,SIMÍTÓ kezelés 95 000 HUF
Dermastir 24K Gold Stamp WHITENING kezelés 80 000 HUF
  • Hívjon minket: +36 70 415 4466
  • Nyitvatartás: Hétfőtől-péntekig 09:00-tól 17:00-ig,
    Szombat-vasárnap ZÁRVA

Keressen bennünket bizalommal!

Írja meg kérdéseit, kollégáink hamarosan készséggel válaszolnak Önnek.