A megfelelő helyre injekciózott anyag elpusztítja a nem kívánt zsírsejteket, miközben feszesíti a felette található bőrt. A kezelt területen lévő zsírsejt elhal, nem képes regenerálódni, ezért zsírt tárolni és zsírt termelni sem tud többé. A zsíroldás fokozatos és tartós.

Kinek ajánlott?

Férfiaknak és nőknek egyaránt javasolt ez a kezelés. Bárki igénybe veheti, akit zavar a megereszkedett vagy megvastagodott áll alatti zsírszövete és elmúlt 18 éves. Az injekció beadása előtt a kezelőorvos megvizsgálja az érintett területet, hogy elegendő zsírszövet tapintható-e, mert ahol inkább a laza, petyhüdt bőr dominál, ott más megoldás javasolt.

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelendő területen az orvos jelöli a szúráspontok helyét, majd helyi érzéstelenítő krémet helyez fel. 25-30 perc után a bőrfelületen hűsítő jeget alkalmaz, így minimálisra csökkenti a 15-20 perces kezeléssel járó kellemetlen érzetet.

A legtöbb esetben 1-2 alkalmat javasolunk a páciensnek a kezelt terület állapotától függően. A beavatkozások között minimum 6-8 hét különbség javasolt.

Milyen hamar látható a kezelés eredménye?

A kezelést követően 2-3 napig tartó duzzanat alakul ki, mely szükséges a sikeres végeredményhez.