Az öregedéssel járó tünetek közül a bőr megereszkedése, rugalmasságának, tömörségének elvesztése a ráncok megjelenése az egyik legszembeötlőbb.   A THESERA lifting hatású kezelés segítségével, a megereszkedett bőr feszesebbé válik, az arc vonalai határozottabbak, kontúrosabbak lesznek. A bőr állaga feljavul, a finomabb ráncok kisimulnak, mélyebbek látványosan csökkennek.

A kezelés során használt speciális indukciós szálak stimulálják a bőr kollagén termelődését, újraindítják annak természetes megújulását.

Mi történik a kezelés során?

A kezelés a bőr előkészítésével kezdődik, mely során egy hámlasztó habot és egy szérum keverékét viszünk fel a bőrre. Ezek tartalmaznak glikolsavat, szalicilsavat, tejsavat, mégpedig nano kapszulák formájában. Ez a TDN technológia a kapszulák segítségével lehetővé teszik a savak stabil felszívódását. A speciális eljárás során előkészített bőr sokkal hatékonyabban képes befogadni a kezelés további hatóanyagait, illetve a bőrbe olvadó szálakat.

A kollagén indukciós szálak egy külön erre a célra kifejlesztett szérumban oldódnak. A szérum bőrnyugtató hatóanyagokban gazdag, így nyugtató hatással van a hámlasztással előkezelt bőrre. Antioxidáns és bőrkondicionáló összetevői sejtszinten javítják a bőr állapotát, a szérum és a szálak keveréke zselé-szerű kollagénes keverékké alakul, mely a bőrre kenve kellemes érzetet ad. Ezt a bőrre felvitt keveréket egy tápláló maszkkal fedjük be, mely serkenti a vérkeringést és segíti a feszesítő szálak bőrbe jutását. A szérumban feloldott szálak és a vérkeringést serkentő, hidratáló pakolás 30 perc alatt fejti ki hatását, ezután a maszk bejuttatja a szálakat a bőrbe.

A feszesítő maszk hatására a szálak a bőrben szilárd halmazállapotot vesznek fel és stimuláló, illetve lifting hatást fejtenek ki.

A 65 perces kezelés 5 fő lépésből áll:

  1. A bőr előkészítése: arclemosó hab + hámlasztó szérum
  2. A szálak alkalmazása: feszesítő szál + feszesítő szérum
  3. A vérkeringés fokozása Hydra Booster arcpakolással
  4. A bőr feszesítése erős lifting hatással rendelkező géllel
  5. A bőr ápolása: intenzív feszesítő hatással rendelkező ampoule-al

A kezelés célja a bőr saját kollagén termelődésének beindítása.