Arc- és nyakplasztika

A bőr az életkor előrehaladtával öregedési folyamaton megy keresztül, melynek során csökken a benne lévő kollagén- és rugalmas rostok száma, ezzel párhuzamosan csökken a feszessége, egyre petyhüdtebbé válik, és a gravitáció hatására süllyedni kezd. A bőr alatti kötőszövet sorvadása következtében pedig meglazul, és lógni kezd. A bőr alatti izom feszülése a bőr rugalmasságának elvesztésével egyre kifejezettebb redők és ráncok képződéséhez vezet.

Art Medic shutterstock_175521155_Plasztika_arc_es_nyak1-1170x500

Ez a folyamat egyénileg változó életkorban kezdődik, és egyénileg változó sebességgel halad előre. Az egyén alkati tulajdonságain túl bizonyos tényezők erősen befolyásolják, felgyorsítják a bőr természetes öregedési folyamatát (időjárási tényezők, túlzott napozás, nedvesség, szél, hőingadozás, bizonyos szokások: alkohol- és nikotinfogyasztás, nem elegendő alvás, a pihenés hiánya, stressz, bizonyos betegségek: májbetegség, érelmeszesedés, magas vérnyomás, cukorbetegség, valamint bizonyos gyógyszerek tartós szedése).

Mindezen elváltozások igen szembetűnők az arcon, nyakon. A ráncműtét (face lifting) során a petyhüdt, kinyúlt, ráncosodó bőr megfeszítése, a fölösleges bőr kimetszése, ezáltal az arc simaságának, fiatalosságának visszaadása történik. Míg régebben a műtét pusztán a petyhüdt bőr alapjáról való leválasztására, majd kellő megfeszítés után a fölösleg kimetszésére korlátozódott, ma már – szükség esetén – a megnyúlt, petyhüdt izmok és bőnyék megfeszítését is elvégezzük, ami tartósabb eredményt biztosít.

A bőrbe bevésődött mély barázdákat a műtét nem tünteti el! A műtét lényege minden esetben hasonló. Elvégezhető az egész arcon, csak az arc felső részén, csak az alsó részén, nyakon vagy csak a homlokon is. Mindegyik műtét elvégezhető helyi érzéstelenítésben vagy altatásban is. Bármelyik műtétet végezzük, a műtéti hegek legnagyobb része a hajas fejbőr területén és a fül mögött rejtve vannak, csupán a fül előtti természetes barázdában marad egy cérnavékony, alig észrevehető, finom heg, fedetlen helyen.

BŐVEBBEN A SZOLGÁLTATÁSRÓL
ARCPLASZTIKA
Áraink tájékoztató jellegűek!
arcplasztika teljes
696 000 - 840 000
arcplasztika részleges
576 000 - 660 000
homloklift
432 000 HUF

Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk, hamarosan válaszolunk önnek!

Hívjon minket:

+36 70 415 4466

Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig 09:00-tól 17:00-ig,
Szombat-vasárnap ZÁRVA

Keressen bennünket bizalommal!

Írja meg kérdéseit, kollégáink hamarosan készséggel válaszolnak Önnek.

Megadom a személyes adataimat kapcsolatfelvétel céljából az ART-MEDIC Kft.-nek, mint adatkezelőnek, hogy az alább megadott e-mail címemet vagy telefonszámomat felhasználva megkeressenek és a feltett kérdésekre választ kapjak a hozzájárulásom visszavonásáig.

 Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem.