Mellnagyobbítás

A mellek nagyobbítása implantátum beültetésével oldható meg. Az implantátum fajtájának és méretének kiválasztása a sebésszel folytatott személyes konzultáció eredménye. A műtét helyi érzéstelenítésben vagy altatásban végezhető – Klinikánkon szívesebben végezzük altatásban.

Art Medic PBL_7933_Plasztika_Mellnagyobbitas1-1170x500

Kinek ajánljuk?

A mellplasztikát csak a serdülőkor után, végleges formájukat és méretüket elért mellek esetében szabad elvégezni. Az implantátummal végzett mellnagyobbítást a testalkathoz képest aránytalanul kis méretű mellek korrekciójára, illetve a szoptatás után megereszkedett, kis méretű mellek alakjának helyreállítására ajánljuk.

Az implantátumokról

A beültetésre kerülő szilikongél tartalmú implantátumnak semmilyen egészségkárosító (rákkeltő, autoimmun vagy kötőszöveti betegségeket okozó) hatására vonatkozó tudományos bizonyíték nincs. A szilikon az orvostudományban széles körben alkalmazott anyag (szívsebészet, urológia, idegsebészet, fül-orr-gégészet stb.). Számos szájon át alkalmazott gyógyszer, kozmetikumok, varróanyagok, injekciós tűk, kenőanyagok tartalmaznak szilikont, mindenféle egészségkárosító mellékhatás nélkül.

Az implantátum behelyezésével végzett mellnagyobbítás nem gátolja sem a későbbi szoptatást, sem a rendszeres onkológiai szűrővizsgálatot, miután az implantátum az izom alá kerül, a mellállomány felette szabadon áttapintható, vizsgálható. Azt azonban érdemes figyelembe venni, hogy a korrekciós műtét után mind a szoptatás, mind a nagymértékű fogyás ronthat a műtéti eredményen.

BŐVEBBEN A SZOLGÁLTATÁSRÓL

Az esetleges komplikációkról

A műtétnek, mint minden műtéti beavatkozásnak, vannak esetleges komplikációi: lehetséges a terület duzzanata, bevérzése, esetleges gyulladása, keloidos heggyógyulási zavarok jelentkezhetnek, azonban ezek egyre ritkábbak és  kezelhetők.

A műtét után

A műtétet követően minden esetben szükséges a mell átmeneti nyugalomba helyezése. Később pedig a tájék rendszeres masszírozása, az implantátum mozgatása indokolt lehet, legalább 1 éven át, a megadott utasítás szerint. Műtét után 6 hétig tartózkodni szükséges minden olyan tevékenységtől (pl. nehéz tárgyak emelése), illetve olyan típusú sportoktól, melyek erős vállmozgással járnak. Ezen idő alatt napozás, szolárium nem javasolt, utána is fényvédő krém használata javallott a műtéti heg területén.

Az elmúlt 20 évben Klinikánkon több ezer sikeres mellnagyobbító műtétet végeztünk. Kérjen időpontot az első  konzultációra, ahol szakorvosunk személyre szabott kezelési tervet állít össze Önnek, és minden felmerülő kérdésére válaszol. A konzultáció díját a beavatkozás árából levonjuk.

VISSZA
MELLPLASZTIKA
Áraink tájékoztató jellegűek!
konzultáció
15 000 HUF
mellnagyobbítás (implant nélkül)
432 000- 552 000
mellfelvarrás
570 000 - 720 000
mellnagyobbítás+ felvarrás (implant nélkül)
676 000-768 000
mellkisebbítés
612 000 - 804 000
gynecomastia (férfi mellkisebbítés)
388 000- 804 000
Az árak nem tartalmazzák az altatás költségét!

 

Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk, hamarosan válaszolunk önnek!

Hívjon minket:

+36 70 415 4466

Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig 09:00-tól 17:00-ig,
Szombat-vasárnap ZÁRVA

Keressen bennünket bizalommal!

Írja meg kérdéseit, kollégáink hamarosan készséggel válaszolnak Önnek.

Megadom a személyes adataimat kapcsolatfelvétel céljából az ART-MEDIC Kft.-nek, mint adatkezelőnek, hogy az alább megadott e-mail címemet vagy telefonszámomat felhasználva megkeressenek és a feltett kérdésekre választ kapjak a hozzájárulásom visszavonásáig.

 Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem.